Psykolosjen.no

Komitéer og arrangementer

Mottaksuke og dåp

Det er Psykolosjen som står for gjennomføringen av fadderperioden for alle som starter på studiet. To uker i august hvert år ønskes alle de nye studentene velkommen, og det legges opp til et variert program med festligheter, turer, og andre sosiale sammenkomster.


Fagkomiteen

Fagdager, skyggedager og seminarer. Rent faglig ønsker Psykolosjen å supplere studiet med ekstra faglige tilbud – gjerne med bidrag som blir direkte etterspurt av studentene. Til dette har vi en egen fagkomité som til stadighet jobber med å arrangere arrangementer av faglig relevans. Det arrangeres også «fagdager» og «skyggedager», hvor deltakerne på fagdager får komme på besøk på en relevant arbeidsplass, og på skyggedager følger en psykolog rundt på jobb for en dag. Fagkomiteen er alltid interessert i innspill, sa send gjerne disse til psykolosjenfag@gmail.com.


Kjeller

I 2012 fikk Psykolosjen, som første linjeforening på Campus Dragvoll, en egen kjeller på Moholt studentby. Disse kjellerene fungerer som sosiale møteplasser for linjeforeningenes medlemmer, og her kan man møtes til alt fra en rolig pils til fester med et noe høyere tempo. Vår kjeller 33 driftes av underkomitéen kjellerstyret, med tilhørende kjellercrew, sammen med våre samarbeidspartenere i Hybrida (linjeforeningen for ingeniørvitenskap og IKT).

Hva skjer på kjelleren?
På kjelleren arrangeres det blant annet vinsmaking, "lønningspils", temafester og vors. Av og til er det også faglige foredrag med uformelle rammer, quiz, eller lignende. 1-2 ganger i semesteret er det Langåpent. Da er alle kjellerene på Moholt åpne til kl 03:00. I tillegg til dette er kjelleren først og fremst et koselig lokale hvor det kan holdes et mangfold av arrangementer. Kom gjerne med innspill til kjellersjefen om du har noen ideer til kjellerarrangementer. NB: Nå om dagen er kjellerene på Moholt stengt pga. brannsikkerhet og bomiljøet i studentbyen. Det er SIT som bestemmer kjellerenes fremtid, mer info kommer så snart vi vet om hva som skjer med kjellerene
Obs: Kjelleren kan leies av alle Psykolosjens medlemmer gratis - vil du arrangere eksamensfest, bursdag, vors eller lignende med betjent bar?

Ta kontakt!


Arrangementskomiteen

Det er arrangementskomiteen eller Arrkom som arrangerer alle sosiale arrangemeter i regi av Psykolosjen! Vaffellunch, vårfest, julegalla, vårpølse og anndre gøyale sosiale happenings.


Vaffellunsj / Vårpølse

En gang i måneden rigger Psykolosjen til utenfor Psykologisk Institutt for at alle kan ta en pause i studiehverdagen med en vaffel, kaffe, kake, eller annet snacks. Dette er et lavterskeltilbud som gjennomføres for å skape en uformel møteplass for profesjonsstudentene midt i studiehverdagen.

I mai måned erstattes vaffellunsj av vårpølse, som har sammme grunntanke, men med grill og pølser fremfor vafler, og ute i sola! (Som ofte er å se på den tiden av året)


Julegalla

Årets største begivenhet for Psykolosjen! Her får gutta dressen ut av skapet, og jentene tar på seg gallakjolen, før alle møtes for middag, underholdning og svært god stemning. Julegallaen er også tradisjonelt sett Psykolosjens siste store arrangement for året, og her inviteres alle losjens medlemmer samt nære samarbeidspartnere fra andre foreninger til å avslutte semesteret sammen med god mat, taler, underholdning, og høy festfaktor. Dette er det arrangementet som har desidert mest populære arrangementet, så her er det ingen tvil om at man må være med!


Vårfest

Mens høstsemesteret toppes av julegalla, får vårsemesteret en fest der stemningen er litt mindre formell (helt fra starten av, ikke bare i de senere nattetimer). Også her er det en del program å få med seg, men dressen og gallakjolen kan med fordel byttes ut mot noe mindre stivt. Foregår når våren (om vi er heldige) begynner å titte frem i april.


Psykor

For alle sangglade profesjonsstudenter er det også et kortilbud! Dette er et sosialt lavterskeltilbud (alle får være med!) som oppnår forbløffende ting. Psykor har ukentlige øvinger fra september, og opptrer på diverse Psykolosjen-arrangementer.


Revy

I 2014 debuterte Psykolosjen på revyscenen med stor suksess! I 2016 ble det suksessen gjentatt - og denne gangen var scenen åpen for alle som studerer psykologi! Dette er et omfattende prosjekt på tvers av psykologilinjene, det å arrangere en revy tar mye tid og krefter. Men tilgjengjeld kan resultatet bli utrolig bra, og det er en super måte å stifte nye bekjentskaper på tvers av linjer og kull. Anbefales!


Lokomotiv Pavlov

Lokomotiv Pavlov er toget som tar med profesjonsstudentene på fotballopplevelser, både via innendørstreninger med internturneringer vinteren gjennom på Dragvoll, og mot avdanka fotballmiddelmådigheter i bedriftsseriens 7er mixdivisjon på Eberg. Om du vil bli med på laget hvor alt går på Skinner så søk opp gruppen "Lokomotiv Pavlov" på facebook, eller trykk på denne linken, så er det bare å hive seg med på neste trening!


Badekarpadlingen

Synes du det å padle over Nidelven på en flåte konstruert rundt et badekar høres ut som en god idé? Lurt eller ei, det er i allefall blitt en tradisjon blant førsteårsstudentene i Trondheim. Badcom arrangerer hvert år en slik seanse, hvor de forskjellige linjeforeningene på NTNU konkurrerer mot hverandre. Dette er en kjempefin måte å bli kjent med andre i kullet - og om du ikke vil seile på elva, kan du bli med i byggegruppa, sabotere andre linjers kar i terrorgruppa, eller snekre sammen musikk, kostymer eller dans til badekarshowet.


Linjeforeningsavis

Synapsen står for informasjonsoverføringen i Psykolosjen. En akkurat passe seriøs, tullete, underholdende, interessant, nyttig, unyttig, og samtaleemneskapende linjeforeningsavis. Vil du skrive noe, eller har et ønske om hva vi skal skrive om? Ikke nøl med å ta kontakt på facebook @synapsenavis eller på avis.psykolosjen@gmail.com! Når kommer den ut, lurer du? Når den er klar. Ca to-tre ganger i semesteret. Følg oss på facebook HER for nyeste info, og på snap @synapsenavis for enda nyere info


Turapi

Psykolosjens egen turgruppe tilbyr turer i alle former - alt fra små dagsturer, via magiske utekinoopplevelser i trondheimsnatten, til litt mer krevende turer. «Mer krevende» betyr hovedsaklig riktig turutstyr (varme klær, ski, sovepose osv.), så vi snakker ikke om Norge på langs. Turapi har ikke hatt så mange turer de siste mnd, men det eneste som trengs er at noen er gira på tur og arrangerer! Følg med på facebook!


Intervjuprosjektet

Et prosjekt som ble startet vårsemesteret 2013. Målet er å belyse hvor mye forskjellig man kan gjøre som ferdig utdannet psykolog, gjennom intervjuer med praktiserende psykologer innenfor forskjellige yrkesroller. Mange intervjuer kan allerede leses, og ligger på intervjuprosjektets sider. Prosjektet er nå satt litt på vent, men det anbefales å lese de gode intervjuene som allerede ligger ute!Engasjer deg!

Har DU lyst til å engasjere deg i Psykolosjen? Som du ser over er det mange muligheter for å få utløp for ditt engasjement. Hovedstyret har generalforsamling i november hvert år, hvor alle styrepostene er på valg. De andre underkomiteene og enkeltstående prosjektene rekrutterer fortløpende – så følg med på vår facebookside.

Kommende arrangementer

Kategorier

Psykolosjen på Twitter

    Her kommer Tweets

Tilbakemeldinger?

Losjen vil gjerne høre fra deg hvis du er fornøyd, misfornøyd eller har forslag til noe vi kan arrangere - send oss en mail på psykolosjen@gmail.com!

Følg oss:

  • Facebook
  • Twitter