Psykolosjen.no

Om Psykolosjen

Psykolosjen er linjeforeningen for profesjonsstudenter ved NTNU. Vi ble stiftet i september 2009 av 13 profesjonsstudenter med en visjon om bedre linjetilhørighet og kontakt på tvers av kullene. 24. November 2009 ble den første generalforsamlingen gjennomført og vedtektene godkjent, dermed var linjeforeningen Psykolosjen offisielt stiftet. Styret består i dag av 9 styreverv, og møtes en gang i uken. Én gang i året avholdes det en generalforsamling (vanligvis i november) hvor man velger et nytt styre.

Linjeforeningen har som mål å gi alle profesjonsstudentene en felles identitetsfølelse gjennom faglige og sosiale arrangementer. Vi arrangerer jevnlig vaffellunsj og fagdager, og også større arrangement som dåp, mottaksuke, julegalla m.m. Du kan lese mer om de forskjellige arrangementene her. Som profesjonsstudent kan du bli medlem av Psykolosjens facebook-side, som er siden der det legges ut info om alt som skjer i linjeforeningen, i tillegg til å være et forum hvor alle medlemmer kan presentere og diskutere tema som er relevante for studiet eller fagfeltet ellers. Medlemmer i Psykolosjen vil også få tilbud om å kjøpe profesjonsgensere, salget av disse foregår normalt på høsten.

Styret i Psykolosjen

Styret i Psykolosjen velges på nytt hver vår ved generalforsamling, og styremedlemmene sitter normalt i ett år av gangen.. Alle studenter ved profesjonsstudiet i psykologi kan gjennom generalforsamlingen kan både stille som kandidat til en stilling eller være med å påvirke gjennom å stemme på de kandidatene som stiller til valg.

Psykolosjens mål er å alltid ha representanter i styret fra alle kull, men det viktigste er at man er engasjert.

Les mer om:


Kontakt oss

Har du noe du vil ta opp? Har du et brennende engasjement som må ut? På denne siden får du vite hvordan du kan komme i kontakt med oss i Psykolosjen.


Kommende arrangementer

Kategorier

Psykolosjen på Twitter

    Her kommer Tweets

Tilbakemeldinger?

Losjen vil gjerne høre fra deg hvis du er fornøyd, misfornøyd eller har forslag til noe vi kan arrangere - send oss en mail på psykolosjen@gmail.com!

Følg oss:

  • Facebook
  • Twitter