Psykolosjen.no

Ane


Navn: Ane Nagelhus

Rolle: Leder

Kull: 40

Om Ane

Heihei, hallo!

Jeg heter Ane, er 22 år, og kommer fra Fossum i Bærum. Høsten 2016 startet jeg på profesjonsstudiet i psykologi. Etter flere år med poengsamling var jeg rimelig klar for å begynne på begynne drømmestudiet mitt, og sprekkfull av forventninger. Mitt møte med profesjonsstudiet viste seg å være bedre enn jeg kunne drømme om, mye takket være et sosialt, åpent og inkluderende miljø blant profesjonsstudentene! Fra første stund har det gledet meg å se det store engasjementet for linjeforeningen vår, det brede spekteret av ting man kan være med på, og ikke minst at Psykolosjen er en storfamilie smekkfull av fine folk!

I starten av hvert høstsemester tar Psykolosjenstyret opp et nytt medlem, en såkalt «rookie» blant studentene fra det nye kullet. Jeg var så heldig å få være rookie fra kull 40, og ble tatt under vingen av de 8 erfarne styremedlemmene som viste meg hvordan Psykolosjenstyret jobber for å skape trivsel og inkluderende miljø på tvers av kullene. Å være aktiv i styret ga fort mersmak og jeg ble motivert for å bruke mer tid i linjeforeningen vår. I januar i år tok jeg over som leder og vil sammen med en herlig gjeng av styremedlemmer arbeide for at Psykolosjen går i en like gode kurs som tidligere styrer har sørget for. Som leder er mine hovedoppgaver å sørge for den daglige driften, ha ansvar for Psykolosjens aktiviteter, samt bygge og opprettholde bånd med andre foreninger i studentmiljøet. 

Jeg gleder meg masse til tiden fremover i det jeg vil påstå er NTNUs fineste linjeforening! Ta gjerne kontakt med meg på Facebook eller prikk meg på skuldern for ris, ros, spørsmål, tips eller hva enn det måtte være :)

Kommende arrangementer

Kategorier

Psykolosjen på Twitter

    Her kommer Tweets

Tilbakemeldinger?

Losjen vil gjerne høre fra deg hvis du er fornøyd, misfornøyd eller har forslag til noe vi kan arrangere - send oss en mail på psykolosjen@gmail.com!

Følg oss:

  • Facebook
  • Twitter