Psykolosjen.no

Ingrid


Navn: Ingrid Hjertaas

Rolle: Kjellersjef

Kull: 39

Om Ingrid

Dette er mitt ANDRE år i Psykolosjenstyret (og også på psykologistudiet), og jeg er kjellersjefen for kjelleren vår: Kjeller 33! Motivasjonen min for å fortsette i styret var at det er et utrolig artig verv, og jeg ønsker å fortsette å bidra og delta i Psykolosjen. Høsten 2015 startet jeg med i kjellercrewet der jeg stod i baren flere ganger, og trivdes veldig godt med det. Å stille som kjellersjef virket da som en utrolig spennende utvikling av mitt påbegynte verv! Ikke minst virket det utrolig kult å ha sin egen bar - og nå, er muligheten for å forhåpentligvis gjenåpne kjelleren den største motivasjonen. 


Kjeller 33 ligger på Moholt studentby, og er en unik samlingsplass for psykologistudentene med både bar, anlegg og god plass. Flere arrangement i fadderperioden pågår her i tillegg til andre arrangement videre i året. Alle i Psykolosjen får leie kjelleren gratis, og det eneste du trenger å gjøre er å møte opp - de flinke medlemmene i kjellercrewet står i baren og vasker opp! Kjellerkonseptet er unikt, og det er mange skjulte muligheter der.
Dessverre er kjelleren per dags dato stengt pga. forbedring av brannsikkerheten. Stengningstid er for øyeblikket usikkert, men oppdateringer vil bli publisert.


Dersom du lurer på noe er det bare til å kontakte meg på ihjertaas8@gmail.com !

Kommende arrangementer

Kategorier

Psykolosjen på Twitter

    Her kommer Tweets

Tilbakemeldinger?

Losjen vil gjerne høre fra deg hvis du er fornøyd, misfornøyd eller har forslag til noe vi kan arrangere - send oss en mail på psykolosjen@gmail.com!

Følg oss:

  • Facebook
  • Twitter