Psykolosjen.no

Mira


Navn: Mira Pallenschat

Rolle: Faddersjef

Kull: 39

Om Mira

Jeg heter Mira, er 20 år og går andre året på profesjonsstudiet i psykologi nå. Jeg er tysk men har bodd hele livet i en liten by på sørlandet. Som sørlending var det ekstra skummelt å begynne å studere i Trondheim i 2015, såpass langt hjemmefra som det er og ferskt fra videregående som jeg var. Det som redda meg var fadderuka, der jeg møtte en linjeforening som tok meg godt og varmt imot! Etter å nå ha vært både fadderbarn og fadder følte jeg meg klar til å ta faddersjefrollen til fadderuka 2017. 

Som faddersjef i Psykolosjen er det jeg som sammen med en komité planlegger og steller i stand mottaksuka for de nye studentene på profesjonsstudiet i psykologi. Man kan fort føle seg ensom som ny student og derfor er linjeforeningen og fadderuka spesielt viktig som en introduksjon til studielivet. I fadderuka får du møte dine nye medstudenter fra linjeforeninga og knytte vennskap som varer studiet ut. Psykolosjen vil ta deg imot med åpne armer og guide deg på veien til den perfekte studentilværelsen! Det beste med Trondheim som studentby er etter min mening tross alt linjeforeningene!

Dersom du har spørsmål eller lurer på noe angående fadderuka ta kontakt med meg på psykolosjenfadder@gmail.com! 

Kommende arrangementer

Kategorier

Psykolosjen på Twitter

    Her kommer Tweets

Tilbakemeldinger?

Losjen vil gjerne høre fra deg hvis du er fornøyd, misfornøyd eller har forslag til noe vi kan arrangere - send oss en mail på psykolosjen@gmail.com!

Følg oss:

  • Facebook
  • Twitter