Psykolosjen.no

Susanne


Navn: Susanne Lia

Rolle: Webansvarlig

Kull: 39

Om Susanne

Jeg heter Susanne, kommer fra Kristiansand og rett fra vidregående kastet jeg meg i 2015 ut i det og begynnte på profesjonsstudiet. Med en gang fikk jeg et utrolig godt intrykk av psykolosjen og visste at dette var noe jeg ville engasjere meg i. Jeg var ganske usikker på vervet som webansvarlig, men jeg ble forsikret om at det ikke var SÅ vanskelig som det hørtes ut som. Jeg har trossalt drevet rosablogg i nesten 5år og hvis ikke det gjør meg kvalifisert nok så vet ikke jeg altså. Neida, helt ærlig har jeg ikke så utrolig mye erfaring, men jeg er veldig engasjert og motivert for å gjøre en god innsats i styret. Nå som dette er mitt andre år i dette varvet kan jeg ihvertfall litt mer enn da jeg startet!

Som webansvarlig er det min jobb å passe på at alle Psykolosjen-relaterte steder på nett fungerer som de skal. Dette innebærer blant annet oppdatering og moderasjon på Facebook-siden, i tillegg til alt teknisk knyttet til informasjon om og påmelding til fagdager og andre events.

 

Hvis noen har noen spørsmål eller tilbakemeldinger knyttet til web-relaterte tema er det bare å huke tak i meg i gangene ved psykologisk institutt, eller kontakte meg på suslia@online.no

Kommende arrangementer

Kategorier

Psykolosjen på Twitter

    Her kommer Tweets

Tilbakemeldinger?

Losjen vil gjerne høre fra deg hvis du er fornøyd, misfornøyd eller har forslag til noe vi kan arrangere - send oss en mail på psykolosjen@gmail.com!

Følg oss:

  • Facebook
  • Twitter