OPPTAK KJELLERSTYRET 2015

***OPPTAK KJELLERSTYRET 2015***

Har du lyst til å være litt aktiv i linjeforeningen, men mangler tid og overskudd? Eller har du mye tid og lyst til å bruke den på noe gøy? Meld deg inn i kjellerstyret! Vi trenger 4 koselig gutter og jenter som vil være med og planlegge dette årets happpenings på kjellern. Målet for semesteret er å utvide kjellerens bruksområder. Les mer om mine visjoner for året her:

http://www.psykolosjen.no/om/profile/Sigrun

Høres spennende ut? Jeg trenger en Økonomiansvarlig, booking- og PRansvarlig, en innkjøpsansvarlig og en crewansvarlig. Vervene blir så store som du gjør dem til selv, men i utgangspunktet kreves det ikke mer enn et par møter i måneden.

 

Send meg en melding på facebook eller en mail til sigrun.oien@gmail.com

innen torsdag 29.01.2015

 

Stillingsbeskrivelser:

 

Crewansvarlig:

Ditt hovedansvar er å ta opp nytt kjellercrew når det trengs (kjellercrew = barvakter) og sørge for at vi har barvakter til våre arrangementer.

 

Innkjøpsansvarlig:

Ditt hovedansvar er å organisere innkjøp så vi til våre arrangementer har nok av salgsvarer og bruksartikler. Innkjøp kan en gjøre selv eller i samarbeid med crewet og resten av kjellerstyret.

 

Økonomiansvarlig:

Du har kontroll over kjellerens økonomi: Hvor mye vi bruker og tjener i løpet av et semester og fører regnskap i slutten av året.

 

Booking og PR-ansvarlig:

Ditt hovedansvar er å sørge for at informasjon om kjelleren og våre arrangementer kommer ut til Psykolosjens medlemmer. Du tar også imot bookinger til privatarrangementer.

Kjellerstyret har generelt et tett samarbeid og vi avlaster hverandre i perioder det er mye å gjøre for enkelte, så ikke nøl med å søke!

 

Jeg gleder meg til å drive kjelleren sammen med deg i 2015!

Postet i kategorien: Nyheter